Een paar zaken wil ik graag vooraf met mijn gasten afstemmen:

De massages van Massagepraktijk Blue Sky zijn uitsluitend gericht op ontspanning, rust en welzijn en NIET op klachtbehandeling. Massage kan wel bijdragen tot vermindering van klachten.

Voor erotische massages bent u hier NIET aan het juiste adres.

Kom je de eerste keer dan voeren we eerst een gesprekje waarin ik een aantal vragen stel over je gezondheid en toelichting geef. Laat het me weten indien er misschien klachten zijn zodat ik daar rekening mee kan houden tijdens de massage.

Het spreekt voor zich dat persoonlijke informatie vertrouwelijk door mij zal worden behandeld.

Hygiëne is erg belangrijk in mijn praktijk; ik verwacht dat mijn cliënten hier ook zorg voor dragen.

Om de massage zo ontspannen mogelijk te ervaren is het raadzaam uw mobiele telefoon uit te zetten tijdens de behandeling.

Door de massage wordt de afvoer van afvalstoffen in het lichaam gestimuleerd; ik adviseer u op de dag van de behandeling en zeker erna, genoeg water te drinken zodat afvalstoffen uw lichaam kunnen verlaten.


Massage uitsluitend op afspraak en tegen contante betaling of met een BlueSky cadeaubon.

Kosteloze annulering van de afspraak is mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan de behandeling; daarna worden de kosten in rekening gebracht.

Bezoek aan en behandeling door Massagepraktijk Blue Sky geschiedt geheel voor eigen risico van de bezoeker.

Iedereen die voor een massage behandeling komt bij Massagepraktijk Blue Sky verklaart zich akkoord met de huisregels

Massagepraktijk BlueSky | Pomona 13 | 6681 PD Bemmel | Tel. 06-51156114 | info@massagepraktijkbluesky.nl | KvK nummer 65249100