volg BlueSky op facebook

Ik ben Elvira den Hertog, eigenaresse van Massagepraktijk BlueSky.

Naast mijn werk in het bedrijfsleven vind ik het heerlijk om bezig te zijn met masseren. Aanraking is een basisbehoefte voor ieder mens. Het werkt preventief tegen stress, ontspant en heeft een helende werking. Ik vind het heel fijn om iets met mijn handen te doen en vanuit mijn gevoel en mijn hart te geven en op die manier iets voor een ander te kunnen betekenen. Het levert mij veel voldoening en nieuwe energie op om op deze wijze met mensen bezig te zijn.

Een prachtige Blue Sky geeft mij een heel fijn, energiek en gelukzalig gevoel, het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Met het geven van heerlijke ontspanningsmassages en door een moment van rust voor lichaam en geest te creëren, wil ik een bijdrage leveren aan het welzijn van mijn cliënten en ze ook laten genieten van het BlueSky gevoel.

Ik heb diverse cursussen gevolgd aan de Massage Academie in Apeldoorn en volg daar tevens het licentieprogramma. Hierbij wordt o.a. gelet op kwaliteit, professionaliteit en ervaring. Jaarlijks vindt er een controle en terugkom moment plaats gericht op ondermeer techniek, houding en sociale aspecten. Op deze wijze wordt de kwaliteit gewaarborgd, houd ik mezelf scherp en blijf ik leren en op de hoogte van nieuwe massagevormen en technieken die ik in mijn massages kan toepassen.

Massagepraktijk BlueSky | Pomona 13 | 6681 PD Bemmel | Tel. 06-51156114 | info@massagepraktijkbluesky.nl | KvK nummer 65249100